400 klackplåtar kvar – fyll Hovet!

Dela gärna!

Hockeysäsongen 15/16 närmar sig. Lördagen den 19 september inleder DIF Hockey sin säsong på hemmaplan inför ett utsålt Hovet. Det finns endast 400 klackbiljetter kvar i nuläget och flera andra sektioner håller på att säljas ut.

Tidigare i veckan släppte DIF lösbiljetterna till säsongen. Nu några dagar senare håller Hovet på att säljas ut. Det finns 400 biljetter kvar i klacken, om dessa tar slut snabbt utökas klacken ytterligare. Vi ska precis som vanligt inleda säsongen på hemmaplan med ett smockfullt Hovet och jordklotets bästa drag på läktarna.

Det finns säsongskort kvar i klacken och dessa ska vi givetvis sälja ut innan premiären. Det här är sista chansen att säkra din plats i Hovets kurva på ALLA matcher.

KÖP SÄSONGSKORT HÄR

KÖP LÖSBILJETTER HÄR

DIF Hockey har även flera olika biljettpaket för såväl den som gillar helgmatcher som familjer. Läs mer här om de olika paketen.

Dubbelpremiär – stanna kvar och se damernas premiär i Riksserien

DIF Hockey Dam dominerade totalt förra året och tog klivet upp till Riksserien. Efter herrmatchen den 19 september möter de Brynäs med matchstart 19.30. Stanna kvar och stötta hockeydamerna! Under matchen kommer även baren på “Hyllan” vara öppen för alla.

Biljetten till DIF-Skellefteå gäller även som biljett till damernas match mot Brynäs.

TILLSAMMANS MOT SLUTSPEL!

36a99503dda49d4aa9a66e30ac734cea