DIF-MFF 31 augusti 2014

Dela gärna!

Nu vill vi att du tänker dig tillbaka. Det är den 31 augusti 2014. Det är äntligen matchdag, och för motståndet står Champions League-klara Malmö FF. Haussen är inne i ett stadie av masspsykos och taggningen för matchen är enorm. Vi har sålt 18 000 lösbiljetter på knappt två veckor och laddar för en av 2000-talets största matcher.

Du rör dig mot arenan och var du än kollar ser du bara blåränder. Stockholm är DIF denna dag.

Matchen blåser igång och så gör publiken. Södra, västra och östra läktarna är smockfulla och alla står upp i inledningen och eldar på laget. Med Djurgårdspubliken i ryggen kommer spelarna i anfallsvåg efter anfallsvåg. I den 10 minuten får DIF en hörna. Efter trassel kommer bollen till Haris Radetinac. Han får en tå på bollen som sakta studsar mot mål. Tiden stannar. Total tystnad ersätts av ett öronbedövande ljud. DIF har spräckt Malmös nolla och Stockholmsarenan exploderar.

Detta underbara minne utspelade sig för exakt ett år sedan idag. Nu släpps biljetterna till årets match mot Malmö som spelas den 20 september. Du vill inte missa detta, vi lovar. Köp biljett till alla du känner så ser vi till att nå minst 20 000 den 20 september!

KÖP BILJETT HÄR!