Bortaderbyt: Biljetterna börjar sina

Dela gärna!

Vilket mål, vilket jubel. Vi visade återigen att det inte är en tillfällighet att vi gör sena avgörande mål. Trots en riktigt jobbig kasse i baken i slutskedet gav varken vi eller spelarna upp. Det är precis så det ska vara, vi är inte våra rivler som börjar bua och vissla, vi vägrar ge upp hoppet och tillslut får vi belöning. Sam Johnsons mål är redan en klassiker och kommer rankas som en av de tyngsta DIF-målen under lång tid framöver.

Men målet, euforin, segern och våra 15 raka obesegrade hamnar snabbt i bakgrunden när man kollar spelschemat och ser vilka vi möter i nästa match – Solna aik. 

Den 10 augusti ska vi bli fler i Solna än på många år. Vi ska ge vårt allt för en fruktansvärt efterlängtad derbyseger. Biljetterna börjar sina, du behöver köpa biljett nu om du ska se derbyt live. Det vi presterade mot Bajen i våras var ruggigt. Nu ska vi göra samma sak på Friends mot våra värsta rivaler.

Sofia på nedre och Slaktis på mellan

Står du på Sofialäktaren på våra matcher? Då ska du trycka på den tredje biljettparollen som heter “Biljetter Djurgården” och köpa biljett på den gröna sektionen 101-104 eller 137-140.

Står du på Slakthusläktaren på våra matcher? Då ska du trycka på den första biljettparollen som heter “Biljetter” och köpa biljett på den lila-rosa sektionen 201-204 eller 237-240.

KÖP BILJETT HÄR!

5eb9105f6fe850ff29df98f0a49d9b80