Enad Djurgårdsfamilj mot toppen

Dela gärna!

Augusti närmar sig. Vi går in i en riktigt viktig period med fem matcher på en månad, varav två är derbyn! Djurgårdsfamiljen är enad, och vi har bestämt oss. Vi är i toppen för stanna.

I Örebro vad det en hård kamp mellan Sofia och Slaktis på läktaren. Det är riktigt svårt att avgöra vem som stod som segrare, och oavgjort är nog det mest rättvisande resultatet. Nu enas vi och ser till att ge blåränder ett oförglömligt stöd under dessa fem matcher – tillsammans!

DIF-Häcken

Nu på lördag möter vi Häcken på hemmaplan. Vi ligger i toppen och alla poäng är sjukt viktiga om vi ska stanna där. Slut upp på Stockholmsarenan på lördag, vi ska sjunga in bolljäveln igen! KÖP BILJETT HÄR!

Solna-DIF

Den 10 augusti är det dags för vårt bortaderby mot Solna. Den går knappt att beskriva digniteten av den här matchen. För första gången på många år slåss vi om en topplacering med våra värsta rivaler. Det här derbyt kommer att gälla allt! Precis som i bortaderbyt mot Bajen och i Örebro ska vi köra klacken på nedre och aktiv sitt på etaget ovanför. KÖP BILJETT HÄR!

Elfsborg-DIF

Söndag 16 augusti möter vi Elfsborg borta. Tabellen haltar förvisso för Elfsborg, men vi ligger likväl före dem i tabellen just nu och de är en av våra största konkurrenter till topp 3. På Borås Arenas bortaläktare brukar vi skapa ett riktigt tungt drag. Nu när matchen spelas på en söndag och det är toppmöte ska vi bli riktigt många på plats! Köp biljett på en gång så kickar vi igång en hausse! Välj Bortaklack Djurgårdens IF som biljettyp. KÖP BILJETT HÄR!

DIF-Bajen

Den 24 augusti spelar vi hemma mot Bajen för första gången sedan 2009. Den södra, västra och östra läktaren ska endast bestå av Djurgårdare. För att det ska vara möjligt måste vi se till att sälja så många biljetter som möjligt innan det allmänna släppet, helst alla biljetter. Läs hur du utnyttjar förturen HÄR!

DIF-Halmstad

Den 29 augusti är det återigen dags för lördagsmatch! Vi möter vi Halmstad på hemmaplan och kommer att satsa på att ha rekordmånga kids på läktarna. Vi jobbar för att få till en stor sektion endast för barn denna match. Mer info kommer! Du som står i klacken bör dock köpa biljett direkt. KÖP BILJETT HÄR!

EN ENAD DJURGÅRDSFAMILJ ÄR ORUBBLIG!

5655b6082a3a0f3decb0b4e9d44caf55