Samling i Humlan/Östra innan Stadion-matchen

Dela gärna!

Den 30 juni var det exakt två år sedan vi spelade vår sista allsvenska match på Stockholms Stadion. På torsdag spelar vi vår årliga minnesmatch på den gamla tegelborgen. Ta denna unika chans att se DIF spela boll på arenan som var vår hemmaplan i flera decennier, som lagt grunden i vår fotbollsförening och har satt pränt i vårt supporterskap och kärlek till DIF.

Inför våra matcher på Stadion fanns det två ställen som de flesta Djurgårdare samlades på. För er som vill uppleva ännu mer nostalgi denna dag finns det två bra alternativ.

Östra Station

Är fortfarande ett stort Djurgårdsfäste. Ägaren och Djurgårdaren Berit har det tufft ekonomiskt just nu p.g.a. ombyggnad av Roslagsbanan. Det är viktigt att vi stöttar henne även när det inte är match. Nu när det är match i området ska hela Östra vara smockfullt. Kom dit och ät en av hennes grymma husmansrätter och avnjut en nollsexa, och ta sedan den klassiska promenaden längs Valhallavägen till Stadion.

Humlegården

Har stått värd för flera stora samlingar, där den mest minnesvärda är den inför vår sista allsvenska match på arenan då tusen och åter tusen Blåränder färgade hela parken i rätt färger.

Match börjar klockan 19.00 nu på torsdag 25 juni. Du köper biljetter på gamla hederliga Ticnet. Det kommer även att säljas biljetter på plats, men som vanligt är förköp att föredra.

KÖP BILJETT HÄR!

ostra_toppbild_0

c2c195a7024cedbee166b55cd6067595