Göteborg vs. Stockholm

Dela gärna!

På måndag är det Göteborg mot Stockholm. Baksidan mot framsidan. IFK Göteborg mot Djurgårdens IF. Och för första gången på många långa år blir matchen ett toppmöte. Göteborg toppar för tillfället Allsvenskan, DIF ligger på tredjeplats. Du får inte missa den här matchen!

Gamla Ullevi är spelplats och arenan håller på att säljas ut. Nu är det upp till oss att sluta upp på bortaläktaren och sjunga fram våra blåränder. Ullevi har den förmodligen sämsta bortaläktaren i Allsvenskan och vi kommer vara i ett enormt numerärt underläge på läktaren. Men vi är Järnkaminer och Blåränder och vi kan alltid såra våra motståndare genom ostoppbart stöd och villkorslös sång. Som Omar Colley sa i början av säsongen “DIFs fans are crazy. 100 of them sounds like 1 000!”. Vi ska vara en nagel i ögat på Änglarna och sjunga fram Super-Mush och laget till ytterligare en seger!

Anmälan till våra bussar är nu stängd. De som missade att skriva upp sig hoppas vi lär till nästa gång att skriva upp sig i tid. Till Malmö kommer bussanmälan att stänga på torsdag.

Läs mer och matchen HÄR!

5505a91cc1c6ec87f87313890c229772