Derbysummering och framtidsplanering

Dela gärna!

Säsongens andra derby är avverkat. Nu återstår det bara tre matcher innan uppehållet! Nu vill vi att samtliga löser sina resor till Malmö och Göteborg samt köper biljett till alla de känner till DIF-Norrköping!

Kort om derbyt: Ja, vi var nära att få med oss alla tre poäng under derbyt mot Solna, och jävlar vad vi törstade efter en derbyvinst. Med tanke på underläget med 0-2 i paus och sen kvittering i slutskedet är det ändå svårt att inte dra på smilbanden när man tänker tillbaka på matchen. Alla de som skymtade en gnagare på vägen hem såg nedsänkta huvuden och en tom blick, medan vi Djurgårdare gick med rak rygg och stolthet i bröstet. Vi är fortfarande bäst i stan och våra antagonister ligger efter oss på alla plan.

Nu går vi vidare och ser till att få med oss tre underbara sista minnen innan uppehållet. Tre matcher på en och samma vecka – se till att inte missa någon av dem! Först ut är Göteborg borta på måndag, därefter Norrköping hemma och sen Malmö borta som sista match.

Göteborg-DIF 1 juni

På måndag börjar en riktigt intensiv vecka med en bortamatch mot en av våra största rivaler. Det här är en av de bortamatcherna på året vi ska vara flest på. Matchen får såklart stor konkurrens av den stora invasionen senare i veckan, men vi ska bli många för det. Priset för vår bussresa är grymma 250 kronor. SKRIV UPP DIG HÄR!

DIF-Norrköping 4 juni

Det här är vår sista hemmamatch på nästan en månad. Norrköping storsatsar på den här matchen så räkna med ett stort bortafölje. De ska dock inte ha en suck på läktaren. Vi ska se till att det här blir en stor jävla Djurgårdsfest och vi satsar på en fullsmockad klack och ett jävla drag. Över 11 000 biljetter är redan sålda. DIF har två grymma biljetterbjudanden till matchen. Det ena hittar du som säsongare på din mail och det andra är ett klackpaket där även JK-dagen ingår.

KÖP KLACKPAKETET HÄR!

KÖP VANLIG BILJETT HÄR!

Malmö-DIF 7 juni

Vårens festligheter avslutas med en en enorm invasion av Malmö. Vårt tåg Pa Dembo Tourain har bara 200 platser kvar innan det är slutsålt och igår såldes nästan 100 platser. Så för dig som planerar att åka med eller är sugen – skriv upp dig nu innan det är försent! För dig som inte har fyllt 18 år eller har ekonomi till att åka tåg finns även bussar att åka ner med. Glöm inte att köpa matchbiljett på förhand, vi har fått begränsat antal biljetter.

KÖP MATCHBILJETT HÄR

SKRIV UPP DIG PÅ TÅGET HÄR

SKRIV UPP DIG PÅ BUSSARNA HÄR!

VI ÄR BÄST I STAN, DJURGÅR’N!

c830b2e44927984d0d1892bd9f2eaa58