Järnkaminernas dag 4 juli!

Dela gärna!

Vårens sista match är spelad och nu väntar uppehållet. Nystart på Allsvenskan blir lördag den 4 juli. Då kommer det även att styras den första JK-dagen i fotboll. Matchen kommer att arrangeras årligen under sommaren.

JK-dagen är synonymt med en fullsatt arena men främst ett enormt drag. Att fylla 30 000 platser är inte något vi tänker satsa på, men Stockholmsarenan ska vara riktigt välfylld och inte minst klacken ska vara fullsmockad! Vi ska vara ledande på läktaren i Sverige. Det gör vi genom att sjunga högst, röja hårdast och kanalisera vår kärlek till den överlägset vackraste föreningen – Djurgårdens IF.

KÖP BILJETT HÄR!

Slut upp i Stockholm!

Vi uppmanar samtliga blåränder att se till att de är i Stockholm under denna match. Skit i landstället med familjen, weekendresan med polarna – det är på Stockholmsarenan det händer! Järnkaminerna uppmanar även alla er landsortssupportrar att redan nu sprida information om matchen till alla era Djurgårdsvänner och se till att de bokar semesterdagar i Stockholm. Nu bjuder vi hem er för att njuta av Djurgårdskärleken på hemmaplan. Ingen Djurgårdare vill eller ska missa denna match!

BLÅRÄNDER GÅR ALDRIG UR EN JÄRNKAMIN!

ed6c48dfaa0968054e48d3d3d58f9504