Årets viktigaste bortamatcher

Dela gärna!

Den första veckan i juni möter vi våra två största rivaler utanför Stockholm på bortaplan. På måndag 1 juni åker vi ner till Götet och på söndagen 7 juni till Malmö. Det är viktigt att vi är många på plats under dessa matcher och stöttar våra blåränder, och står upp bra på läktaren.

Bussresorna till de båda matcherna har släppts och det är hög tid att lösa sin resa. Skriv upp dig på en gång så ser vi till att få iväg två riktigt stora följen till matcherna! Priset till Göteborg är grymma 250 kronor! Priset till Malmö är 400 kronor.

SKRIV UPP DIG HÄR!

Matchen mot Göteborg är som vanligt en av årets viktigaste. IFK Göteborg har länge varit en av våra största rivaler och mängder med tajta heta matcher har spelats, både på planen och läktaren. Vi har varit alldeles för få på våra bortamatcher mot Änglarna de senaste åren. Vi kräver förbättring! Vi har fixat ett sjukt grymt busspris till den här matchen så det finns inga godtagbara ursäkter.

Matchen mot Malmö kommer bli årets resa. Detta är även vår sista match innan sommaruppehållet. Skriv upp dig på våra bussar! Sedan tidigare har vi ett tåg till Malmö bokat, det finns platser kvar. Läs mer och skriv upp dig på tåget HÄR!

Djurgår’n härskar överallt

6ea948bf780f5578cf246e2346b547c4