Djurgårdskalendern

Dela gärna!

I måndags tog DIF sin sjätte raka seger och togs sig för första gången på över sju år upp i serieledning! En haltande omgång avslutas idag och då får vi se var vi kommer att ligga. Låt oss njuta så länge det varar, men även titta framåt och avsluta den första halvan av säsongen på topp. Det är mindre än tre veckor kvar tills uppehållet och det återstår endast fyra matcher, se till att inte missa någon av dem!

DIF-Solna aik 25 maj

Derbyt på måndag är nästintill slutsålt, det återstår bara några hundra biljetter. Stockholmsarenan skall gunga och tillsammans med Pelles Järnkaminer ska vi skicka hem sorkarna med 0 poäng på såväl plan som på läktarna. Viljan att vinna är större än rädslan att förlora för oss i den här matchen. Det är dags för en jävla derbyseger – KÖP BILJETT HÄR!

Göteborg-DIF 1 juni

Måndagen efter derbyt börjar en riktigt intensiv vecka med en bortamatch mot en av våra största rivaler. Det här är en av de bortamatcherna på året vi ska vara flest på. Matchen får såklart stor konkurrens av den stora invasionen senare i veckan, men vi ska bli många för det. Priset för vår bussresa är grymma 250 kronor. SKRIV UPP DIG HÄR!

DIF-Norrköping 4 juni

Det här är vår sista hemmamatch på nästan en månad. Den ska summera vår vårsäsong på hemmaplan, som faktiskt har varit sjukt bra stämningsmässigt. Norrköping storsatsar på den här matchen så räkna med ett stort bortafölje. Vi ska se till att det här blir en stor jävla Djurgårdsfest och vi satsar på en fullsmockad klack och ett jävla drag – KÖP BILJETT HÄR!

Malmö-DIF 7 juni

Vårens festligheter avslutas med en den största invasionen Malmö skådat på många år. Tåget är påväg att säljas ut och matchbiljetterna likaså. Hittills har över 500 bokat in sig på Pa Dembo Tourain och närmare 1 500 har införskaffat matchbiljett! För dig som inte har fyllt 18 år eller har ekonomi till att åka tåg finns även bussar att åka ner med.

KÖP MATCHBILJETT HÄR

SKRIV UPP DIG PÅ TÅGET HÄR

SKRIV UPP DIG PÅ BUSSARNA HÄR!

DJURGÅRDENS IF!

79f2d6ef5886a3b5070e61546234b72f