Inför Halmstad-DIF

Dela gärna!

Imorgon möter vi Halmstad på bortaplan. Då har DIF chansen att ta overkliga sjätte raka segern! Det här är en match som hamnar i kläm mellan mängder med stormatcher. Det är dock viktigt att vi får iväg ett bra följe till alla våra matcher. Poängen vi kan plocka här är värda lika mycket som alla de andra när man summerar säsongen.

Anmälan till bussen är stängd. Fick du inte plats, se till att styra en bil med gänget. Se till att åka ner och stötta DIF på plats!

Pub

Vi har bokat puben Tre Hjärtan, vilket är samma hak vi var på förra säsongen. Mat och dryck finns till försäljning. Erbjudande på mat är burgartallrik+dryck för 170 kronor alternativt vegetarisk pasta+dryck för 160 kronor. Öl, vin och cider kostar samtliga 50 kronor varav 10 kronor går till Reseklubben. Ägaren hälsar oss varmt välkomna och låter hälsa att “Cash is king”, att vi får smycka stället med flaggor/banderoller och att vi får styra musiken.

Matchbiljett

Biljetter köps på Halmstads hemsida HÄR! Det är billigare att köpa förköp så detta görs med fördel. Vår sektion heter Bortastå och ligger på den norra kortsidan.

Allmän info

Datum: Måndag 18 maj 2015
Matchstart: 19.00
Resmål: Halmstad
Arena: Örjans Vall

780738ac10bfc25a20ec76d45bad004a