Nu kör vi – krossa Falkenberg!

Dela gärna!

Ikväll 19.00 är det äntligen dags för hemmamatch igen! Solen börjar titta fram och till matchstart ska det vara härligt vårväder. Även prognosen på planen ser god ut och DIF går för sin tredje raka seger.

Nu börjar utmaningen att leverera även när motståndet på andra sidan är urtråkigt. Idag lirar vi mot Falkenberg på Stockholmsarenan som på förhand ser ut som en av säsongens tråkigaste. Vi tänker se till att det blir precis tvärtom. Vi tänker inte sätta en orealistisk målsättning på hur många vi ska vara på plats, utan istället uppmana och kräva att alla släpper loss fullständigt! Det är vår mentalitet som spelar roll, ingenting annat. Det har vi visat under inledningen på säsongen.

Med det sagt, dra med dig alla du känner. Vi har aldrig tråkigt på läktaren när DIF har match. Biljetter köper du enklast via länken nedan och visar upp på din mobil när du går in, eller i Skyviews biljettkassor.

KÖP BILJETT HÄR!

Försäljning

Vår nya souvenirshop på En Arena kommer ha öppet imorgon från 17.00. Där kan du anmäla dig till Åtvidaberg den 11 maj för 250 kronor, Halmstad den 18 maj för 400 kronor, lösa medlemskap i Järnkaminerna och självklart även köpa våra snygga souvenirer, bl.a. den nya “Hej Bönder”-tishan. Inne på Stockholmsarenan hittar du samma utbud bakom klacken från 17.30.

804b191c4a5e48451bddadaa6c60341c