Medlemskapskontroll Sofialäktaren

Dela gärna!

Säsongen 2015 är i full gång. Vi har varit riktigt tunga på läktaren såhär långt, och det ska vi fortsätta vara. Bäst hittills har helt klart varit Sofialäktaren som har sjungit non stop sen säsongen började, oavsett tunga baklängesmål eller händelser på planen. Även Slakthusläktaren har gjort det bra och har stått för grymma prestationer, främst i derbyt på övre etage.

Sofialäktaren – Järnkaminerna

På Sofialäktaren är ungefär hälften av platserna fyllda med säsongskort. Som det informerades om innan säsongsstart kommer man som säsongare på Sofialäktaren även behöva vara medlem i Järnkaminerna. Vi kommer att börja kontrollera ditt medlemskap från och med den 11 maj, så se till att bli medlem innan dess om du har säsongskort i klacken. Medlemskravet är bland annat på grund av att vi i JK förhandlar ner priset på säsongskortet med DIF å våra medlemmars vägnar. Priset för säsongskortet i år var ungefär 500 kronor billigare än för några år sedan. Det är en av många anledningar till att det borde vara en självklarhet att vara medlem hos oss. Du får dessutom tillbaka din medlemsavgift, mångdubbelt, under året. Indirekt sponsrar du dig själv och dina Djurgårdskompisar då vi använder pengarna till att bland annat reducera priset till bortamatcher.

BLI MEDLEM HÄR!

OBS! Lägg gärna till Supporterhundringen och ge ett frivilligt bidrag till Reseklubben och Sofialäktaren Tifo.

Har du frågor om ditt medlemskap? Då kan du maila oss på [email protected]. Det tar vanligtvis 2-3 veckor att få hem sitt medlemskort efter beställning. För dig som har köpt medlemskap samtidigt som säsongskortet kan det dröja något längre.

10389473_830179980361078_922640949169784260_n