Bortamatcher fram till uppehållet

Dela gärna!

Förra veckan listade vi våra hemmamatcher fram till uppehållet i sommar. Nu har turen kommit till bortamatcherna. Ta fram kalendern och fyll i datumen.

Måndag 11 maj 19:00 Åtvidaberg – Djurgården

Ett resmål på behagligt avstånd där vi ofta skapar stabilt bortagung mitt bland lador och kor. Även om vi alltid slår ett slag för att åka med våra bussar kan bilen vara ett bra alternativ om man har knappt med tid. Åker man direkt från jobbet hinner man till matchstart och kommer inte hem allt för sent. Sätt lite guldkant på vardagen och åk till Åtvidaberg.

SKRIV UPP DIG HÄR!

Måndag 18 maj Halmstad – Djurgården

Vi är bäst i Sverige på att mobilisera feta invationer, men för att ytterligare utveckla vår supporterkultur har alla supportergrupper inför den här säsongen utalat ett mål om att vi ska öka vår lägstanivå på de mindre attraktiva bortamatcherna. Halmstad away är en bra chans att visa att vi är bättre på den här fronten i år. Vi möter ett osexigt lag, det är en lång resa och det är en vardag. Men ett supporterskap inkluderar även sådana här matcher. Alla matcher är inte mot Göteborg och Malmö, i sommarvärme, med mycket folk, feta tifon och sjukt drag. Alltid oavsett, åk till Halmstad!

SKRIV UPP DIG HÄR!

Måndag 1 juni 19:00 Göteborg – Djurgården

Här måste vi än en gång tyvärr ge SVFF en känga. De har alltså lyckats lägga spelprogrammet så vi under samma vecka spelar borta mot våra två största rivaler utanför Stockholm. Men spelprogrammet är lagt och nu är bra uppslutning på båda matcherna det bästa vi kan göra för att visa att vi aldrig låter oss stoppas. Under förra säsongens möte med Göteborg var vi pinsamt få, så i år finns inget annat på kartan än en rejäl uppryckning.

Söndag 7 juni 17:30 Malmö – Djurgården

I den sista bortamatchen innan uppehållet möter vi Malmö, på en söndag. Många är redan väldigt taggade inför den här matchen. Vi i JK har även fixat ett stortåg till matchen (läs mer om tåget HÄR), så det är inget snack om att vi kommer ta över Malmö denna dag. Vi har gjort heldjutna läktarinsatser där nere de senaste åren, men danskarna har inte sett en riktig blårandig invation sedan 30-årsjubeleumet av JK 2011. Den gången var vi 2 000 på plats. Det ska vi krossa den 7 juni. Missa inte årets fetaste bortaresa! Den 6 maj släpps matchbiljetterna – häng på låset!

VI SKA RESA LAND OCH RIKE RUNT!

62ef2c72988242d29a0ca3805ec18933