Inför Sundsvall-DIF

Dela gärna!

Imorgon söndag spelar vi borta mot Sundsvall. Har du inte spikat din resa ännu är det hög tid för det. Anmälan till våra bussar är nu stängd. Vi fick tillslut ihop fyra bussar till matchen.

OBS! Avgångstiden för de vanliga bussarna är 07.30 från Klocktornet. Specialbussarnas resenärer har fått egen info om avgångstid och plats.

JK-bussar

Bussarna är fulla och anmälan är stängd. Bussarna avgår från Stadion 07.30. Ladda ned din biljett enligt instruktionerna nedan och visa upp för din bussvärd när du kliver på.

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet köper du HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Pub

Pub för dagen är Bishops Arms på Storgatan 13. De slår upp portarna 12.30 för alla hungriga och törstiga blåränder. Vi har haft problem med att hitta pub den här dagen. Bishops Arms har valt att ha extra öppet för oss, så se till att sköta dig så vi kan komma tillbaka dit igen.

Matchbiljett

Biljett till matchen ingår inte i busspriset utan köps separat. Köp din biljett på Ticnet på länken HÄR eller på plats i anslutning till bortasektionen. Sektionerna som gäller för oss är P, R och S. Närmaste sittplatssektion är sektion A. Vi rekommenderar förköp starkt så alla hinner komma in på arenan i tid.

Allmän info

Datum: Söndag 26 april 2015
Matchstart: 15.00
Resmål: Sundsvall
Arena: Norrporten Arena
Avresa: 07.30 Stockholms Stadion

Ladda ned din bussbiljett

Innan avresa behöver du ladda ner din bussbiljett.

Surfa in på jarnkaminerna.ebiljett.nu och tryck på logga in uppe i högra hörnet. Är detta första gången du loggar in trycker du på ”glömt lösenord” så skickas ett lösenord till din mail. Vill du byta lösenord går du till ”ändra mina uppgifter” och byter.

Under ”Mina köp” hittar du din mobil/PDF-biljett till bussresan. Här kan du även hantera dina uppgifter, ditt medlemskap och hitta tidigare köp.

VI ÄR PÅ MATCH MED…

faa3c8029af96099cd5005c9be58eace