Sofialäktaren i Hemmapremiären

Dela gärna!

En ny säsong stundar och Sofialäktaren står redo. Under 2014 började vi i klacken svetsas samman allt mer och inför 2015 står vi starkare än kanske någonsin. Fler och fler börjar hitta sin plats på läktaren och i mitten börjar en allt starkare kärna växa fram. Vill man vara en del av den gemenskap som håller på att byggas upp köper man säsongskort, så enkelt är det. Du kommer inte nära om du inte närvarar. Vår ambition är ju att alla ska känna som vi, att Djurgården förtjänar ett villkorslöst stöd oavsett utgång på matchen.

Klackbiljetterna till Hemmapremiären nästa söndag är slut sedan i onsdags. De alternativ som återstår om du vill stå på Sofialäktaren den 5 april är säsongskort eller Stormatchpaketet. Vi lovar att du inte kommer ångra någon av dessa köp, för det är inte bara Hemmapremiären som kommer bli sjukt tung. Matcher som derbyn, rivalmöten och andra heta matcher inkluderas.

KÖP SÄSONGSKORT HÄR!

KÖP SÄSONGSKORT HÄR!

b4963ba6ef70c81f82f19e652ad6fc24

 

Vi vill även uppmana alla att:

– Läsa den här grymma texten från bloggen 310: https://310dif.wordpress.com

– Skriva upp sig till bortapremiären: https://www.jarnkaminerna.se/2015/03/27/skriv-upp-dig-till-bortapremiaren-2/

– Sprida ordet om Hemmapremiären till alla ni känner. Det kommer bli Sveriges tyngsta fest på söndag på Stockholmsarenan.