Ikväll plockar vi fram gnistan

Dela gärna!

Kom till Hovet, sjung upp, var med när DIF säkrar kontraktet och spelar ned Bajen 2 i kvalet.

Det börjar bli smått tjatigt att säga det år efter år i slutet av säsongen men kvällens match mot Leksand är en av våra viktigaste matcherna i historien. Två poäng eller mer så är kontraktet säkrat. Förlust och chansen för Leksand( och Brynäs) finns fortfarande att säkra kontraktet och för vår del att förlora kontraktet.

Tidigare har vi benämnts som världens bästa hockeypublik stämningsmässigt. Av diverse orsaker så har vi inte varit i närheten av det epitet på sistone, men ikväll skall vi plocka fram gnistan som tänder elden, som får Hovet att explodera och säkra en seger.

Spana in hela vår sångrepertoar, nyttja hela registret, sjung i takt och sjung jävligt högt så skall vi tillsammans fixa det här.

Glöm inte:

En Arena har öppet från klockan 16.00 före match och bjuder bland annat på buffé och ölen “För evigt trogen”. För varje såld öl går tio kronor tillbaka till Djurgårdsfamiljen.

På matchen kan du göra följande:

  • Bli medlem i Järnkaminerna för 2015, vi skall ha nått minst 3000 medlemmar innan fotbollspremiären

  • Köpa våra snygga souvenirer, en hel del nytt är på gång, men för att kunna ta in det måste vi sälja slut det gamla först

införfrölunda

Nu kör vi, för skölden, för färgerna, för vårt älskade Djurgårdens IF