3 000 medlemmar innan premiären!

Dela gärna!

Vi har nu kommit upp i 1 000 medlemmar i Järnkaminerna 2015! Nu släpper vi vår nästa satsning – vi ska bli 3 000 medlemmar till hemmapremiären den 5 april! Det är ett högt mål och det är långt kvar för att det ska bli realistiskt. Men om vi lyckas lovar vi att vi kommer släppa en grym överraskning för alla våra medlemmar!

Ett medlemskap i Järnkaminerna kostar 150 kronor. En summa som för de allra flesta inte har någon, eller väldigt liten, påverkan på privatekonomin. För oss i Järnkaminerna är ett medlemskap en av många bäckar små som bidrar till en en stark supporterförening.

Det är stor skillnad på vad vi kan genomföra under året, så som storsatsningar på bortamatcher, med olika medlemsantal. Vi har stora planer för säsongen. För att vi ska kunna hålla bra priser på våra bortaresor behöver vi få in fler medlemmar nu! Så vänta inte – lös ditt medlemskap i Järnkaminerna nu!

I år är det medlemskapskrav i Järnkaminerna för att ha säsongskort på Sofialäktaren. Detta är ett led i vårt arbete med att få det till en självklarhet för alla i en Djurgårdsklack att känna samhörighet genom att vara en del av den officiella supporterföreningen. Vi har dessutom å våra medlemmars vägnar förhandlat ner priset på säsongskort i klacken. Bli medlem här nedan, på en av våra hemmamatcher eller samtidigt som du köper säsongskort till DIF Fotboll.

BLI MEDLEM HÄR!

MOT 5 000 MEDLEMMAR 2015!

JK