På onsdag händer det grejer!

Dela gärna!

På onsdag kommer lönen. Nu bör alla ha repat sig från julhandeln, nyårsafton och nudel-januari. På onsdag är ett perfekt tillfälle för dig att en del av den innersta Djurgårdsfamiljen. Detta blir du genom att köpa säsongskort och medlemskap i Järnkaminerna. Vi ska bli 10 000 säsongare och 5 000 medlemmar i Järnkaminerna 2015, detta är två fullt realistiska mål. Men då måste alla bidra! Första steget är att köpa ovanstående, steg två är att ligga på alla bekanta blåränder om att göra detsamma – du kan göra skillnad!

Ingen kommer undan

Redan nu, med cirka 40 dagar kvar till premiären är rekordmånga säsongsplåtar sålda, men nu ska vi fan öka tempot! Många är vi som väntar med att kirra säsongskort ända in i det sista. Det vill vi att du som läser gör ändring på – BLI SÄSONGARE 2015! Du kommer inte att ångra dig, vi lovar.

På onsdag styr DIF en ringkväll för att värva säsongare. Vill du inte riskera att bli uppringd av Tim “varenda jävel” Pang eller terriern Luro och behöva stå till svars för att inte ha köpt säsongskort är vårt tips att du löser det innan onsdagkväll då ringandet tar vid. Vill du hjälpa till att ringa kan du gå in och anmäla dig HÄR!

Grym respons på medlemsdriven – når vi 1 000 på onsdag?

I söndags körde vi en medlemsdrive under och inför matchen mot Ängelholm. Vi fick en grym respons och tecknade drygt 100 nya medlemmar. Vi har nu kommit upp i 703 medlemmar! På onsdag ska vi tillsammans försöka nå 1 000. Når vi det kommer vi att presentera vår nästa satsning som vi lovar kommer göra alla ruggigt taggade..

Här har vi utvecklingen av medlemsantalet sedan starten av medlemsdriven:
12 februari – 371 medlemmar
14 februari – 523 medlemmar
22 februari – 703 medlemmar
26 februari –

SÄSONGSKORT KÖPER DU HÄR!

Du kan lägga till medlemskap i JK när du köper säsongskort. Har du redan säsongskort och vill köpa medlemskap gör du nedan.

MEDLEMSKAP I JK KÖPER DU HÄR!

bdefb8d7f9b912c50d13ddb61c98f562