5 april – Djurgårdsåret 2015 tar vid!

Dela gärna!

Hemmapremiären närmar sig! Detta är något vi inte har haft i den första omgången sedan 2009. Den 5 april är det dags igen. Vi ska ha en oförglömlig hemmapremiär inför en fullsatt Stockholmsarena med Djurgårdsfamiljen samlad – 28 000!

Fet samling – 2 500 man!

Det kommer bli en heldag med festligheter, så vi uppmanar Djurgårdare från hela landet att sluta upp. Ni vill inte missa detta! Bland annat kommer det styras den fetaste samlingen på ruggigt länge inför matchen med plats för 2 500 blåränder! Mer info om samlingen och andra kringaktiviteter under dagen får ni spänt vänta på. Vad du kan och bör göra nu är att skaffa biljett. Du har följande alternativ:

1: Säsongsbiljetter!

Pris Sofialäktaren: 1 570:-/1 350

Det klart mest prisvärda alternativet. Biljett till alla Blårändernas hemmamatcher i Allsvenskan 2015 där du blir en viktig kugge i gemenskapen på Sofialäktaren! KÖP SÄSONGSKORT HÄR!

2: Stormatchpaketet!

Pris Sofialäktaren: 1 170:-/920 :-

Ger dig säker biljett till de största matcherna – premiären, derbyna, Malmö, Göteborg, Helsingborg och sista hemmamatchen.
KÖP STORMATCHPAKETET HÄR!

3. Lösbiljett!

Pris Sofialäktaren: SLUTSÅLD

Biljetterna på Sofialäktaren är slutsåld till Hemmapremiären. Vill du stå i klacken denna match köper du säsongskort eller Stormatchpaketet. Även övriga sektioner på arenan börjar sina på platser. KÖP LÖSBILJETT HÄR!

Bortapremiären

Vi vill även slå ett riktigt hårt slag för vår bortapremiär mot Häcken. Man bör aldrig missa en bortapremiär! Vi har haft riktigt bra uppslutning på senaste åren, i år ska inte vara något undantag. Skriv upp dig på våra bussar och läs mer HÄR!

Järnkaminerna

Från och med 2015 kommer det vara ett krav att vara medlem i Järnkaminerna för att ha säsongskort på Sofialäktaren, så lös ditt medlemskap på en gång. Du får dessutom tillbaka din medlemsavgift, mångdubbelt, under året. Indirekt sponsrar du dig själv och dina Djurgårdskompisar då vi använder pengarna till att bland annat reducera priset till bortapremiären. Utan medlemsintäkter hade priset inte kunnat vara nuvarande 350 kronor, utan uppemot 500 kronor. Alltså, åker du med våra bussar till bortapremiären har du redan fått tillbaka din medlemsavgift. BLI MEDLEM HÄR!

Djurgårdsfamiljen 2015 – enade, samlade och riktigt jävla tunga!