Anledningar att bli medlem i Järnkaminerna

Dela gärna!

Järnkaminernas målgrupp är den aktiva Djurgårdspubliken. Vi hymlar dock inte om att det är Sofialäktaren och klacken som är vårt hem. Näst intill alla som engagerar sig i Järnkaminerna står idag i klacken. Vi tycker att det bör vara en självklarhet att vara medlem i Järnkaminerna, speciellt om man står där. Ni är merparten av våra medlemmar, det är för er vi för vår talan, det är för er vi bedriver vår verksamhet.

Från och med 2015 kommer det vara ett krav att vara medlem i Järnkaminerna för att ha säsongskort på Sofialäktaren. Vissa kanske tycker det är dåligt. Då vill vi kontra med att priset på Sofialäktaren är vad det är mycket tack vare vårt jobb med att trycka ner priserna. Priset för säsongskortet i år är 1 570/1 360 kr. För bara några år sedan kostade ett säsongskort i klacken över 2 000 kronor. Det är en av många anledningar till att ser det som en självklarhet att vara medlem hos oss.

BLI MEDLEM HÄR!

Du sponsrar dig själv

Dessutom är det så att du får tillbaka din medlemsavgift, mångdubbelt, under året. Indirekt sponsrar du dig själv och dina Djurgårdskompisar då vi använder pengarna till att bland annat reducera priset på våra bortaresor och fixa andra medlemsaktiviteter. Utan medlemsintäkter hade vi exempelvis inte kunnat sponsra och reducera priset till bortapremiären, och istället för nuvarande 350 kronor hade priset varit uppemot 500 kronor. Alltså 150 kronor mer än det nuvarande priset. Åker du med våra bussar till bortapremiären har du med andra ord redan fått tillbaka din medlemsavgift. Om du inte har möjlighet att åka med på bortapremiären, tycker vi att även det är ett gott skäl att teckna medlemskap. På så sätt bidrar du ändå till att vi bli många på matchen.

2015 ska vi slå medlemsrekordet – mot 5 000 medlemmar!

10389473_830179980361078_922640949169784260_n