Träffa Damien Fleury efter hockeyn ikväll!

Dela gärna!

På torsdagskvällen möter Djurgården Luleå på Hovet i en oerhört viktig match i SHL-slutspurten. Vi hoppas så klart att så många Djurgårdare som möjligt kommer till Hovet och stöttar DIF!

Efter matchen är alla Djurgårdare dessutom välkomna till Hovets Hörna (sektion A26-A27 inne på Hovet) där nyförvärvet Damien Fleury presenteras närmare och svarar på frågor tillsammans med vice vd KG Stoppel. Damien är som bekant den spelare som värvades tack vare FairPlay2014:s fantastiska insamling på 1,3 miljoner kronor.

Damien intervjuas först på scenen och svarar därefter på frågor från alla i publiken. Vi uppmanar alla Djurgårdare i allmänhet och alla er som bidragit till FairPlay2014 i synnerhet att komma till Hovets Hörna direkt efter matchen! Missa inte denna möjlighet att träffa Damien och hälsa honom välkommen till Djurgården!

Glöm inte heller den officiella avslutningsceremonin för FairPlay2014 före nedsläpp mot Luleå, där Djurgården Hockey uttrycker sitt tack för stödet från Djurgårdsfamiljen!

Vi ses på Hovet!

Djurgårdshjälpen, DNA och Järnkaminerna