Resan till bortapremiären släppt!

Dela gärna!

Den 9 april möter vi Häcken i vår första allsvenska bortamatch 2015! <strong>Resan är nu uppe för bokning – skriv upp dig på våra bussar på en gång!

Vi var cirka 5 000 man på plats i bortapremiären förra året vilket, när man tänker på det är smått sjukt. I år har vi däremot för första gången på riktigt länge en hemmapremiär att se fram emot. Mycket av vårt fokus kommer såklart ligga där då det är riktigt viktigt att vi sätter ribban på hemmaplan redan från start. Vi tänker däremot inte glömma bort vår traditionsenliga bortapremiär, utan fixa ett bra bortafölje som vanligt när DIF inleder sin säsong på bortaplan. Hur många vi blir nere i Göteborg är svårt att sia om, men vi tänker skicka ner en riktigt tung skara blåränder ändå.

Matchen kommer att spelas på Gamla Ullevi, som för tillfället är Häckens hemmaplan. Ullevi har enligt undertecknad landets sämsta bortasektion. Därför kommer vi precis som inför 2014 års bortamatch mot Häcken försöka lösa en annan sektion. Vi har ställt en förfrågan till Häcken om att få stå på övre etaget. Vi återkommer så fort vi fått besked angående det. I somras var vi cirka 500 man på plats och skapade tunggung. Tänk er själva vad ett par tusen blåränder skulle kunna göra.. Missa inte detta!

Bussresan släppt – fyll våra 15 bussar!

Det är som sagt svårt att säga hur många vi blir där nere. Vi har i alla fall bokat 15 bussar till resan. Dessa ska självklart fyllas. Skriv upp dig på gång så ser vi till att få en tidig hausse! Skriver upp dig gör du på länken nedan eller på våra hemmamatcher på Hovet. Utöver JKs bussar har vi fått besked att ett flertal privatbussar är på gång och många landsorter jobbar redan för att skicka ner bussar. Skriv upp dig för bara 350 kronor, som är priset på de första 10 bussarna!

SKRIV UPP DIG HÄR!

För att få åka med på våra resor måste du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet kan du lösa samtidigt som du skriver upp dig på resan så du slipper göra två köp. Om du redan har köpt resan och bara vill köpa medlemskap gör du det HÄR (lägg gärna till Supporterhundringen). Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Skicka då ett mail till [email protected] och fråga om vi åker förbi just din stad innan du anmäler dig.

Pub

Vi återkommer.

Matchbiljett

Vi har ställt en förfrågan till Häcken om att få stå på övre etaget. Vi återkommer så fort vi fått besked angående det.

Allmän info

Datum: Torsdag 9 april 2015
Matchstart: 19.00
Resmål: Göteborg
Arena: Gamla Ullevi
Avresa: 08.00-09.00 (vi återkommer med exakt avresetid)
Avreseplats: Stockholms Stadion
Pris: 350 kronor

MISSA ALDRIG EN BORTAPREMIÄR!

ad969b4dc0b5e9bdc723eecf4d7d03f5