Vill du fota för Järnkaminerna?

Dela gärna!

En ny spännande fotbollssäsong är i antågande och JK behöver förstärka med fler fotografer. Vill du fota publiken? Hör av dig!

Vi söker dig som har någon form av erfarenhet inom fotografi och som vill bidra med att få vårt bildarkiv att växa ytterligare. Största fokuset ligger såklart på att fota publiken men även ett fåtal matchbilder är ett önskemål.

Efter match bör bilderna komma upp cirka 24 timmar efter slutsignal varför ett visst jobb krävs också efter match/dagen efter match. Det är viktigare att bilderna kommer upp än att alla är redigerade in i minsta detalj.

Om du har möjlighet att fota regelbundet under säsongen är det ett stort plus. Det finns möjlighet att fota både under hockeyn och fotbollen, även om behovet av fler fotografer är större på fotbollen.

Allt arbete är helt ideellt precis som resten av Järnkaminernas verksamhet. Den som fotar får alltså ingen ekonomisk ersättning men får följa med gratis på våra bortaresor och går in via arenans pressentré. JK:s fotografer använder också sina egna kameror och annan utrustning.

Intresserad? Mejla en kort beskrivning av dig själv och lite om vad du har för kamerautrustning till fotografansvarige Helena Avermark på [email protected].

sofiatifo5