2 000 sålda säsongskort – mot 10 000!

Dela gärna!

Försäljningen av säsongskorten 2015 har börjat på ett grymt sätt. Bara två veckor efter säsongen 2014 är slut har vi sålt 2 000 säsongskort till kommande säsong. Det har oss veterligen aldrig hänt för DIF. Förläng ditt säsongskort du också så ser vi till att bli rekordmånga nästa år!

Vi blandade och gav på läktaren under 2014. Allt från matchen mot Malmö på Stockholmsarenan till bottennapp som bortamatchen mot BP på samma arena. Sammanfattningsvis kan man konstatera att vi har en extremt hög högstanivå och enorm potential, men också mycket att jobba med vad gäller vår lägsta nivå. Nästa år ska vi bli ännu bättre, på alla plan. För att vi ska lyckas med detta är du som säsongare oerhört viktig. Det är du som utgör grunden för hur nästa säsong ska bli. Nu har vi en bra bas i ett tidigt skede, låt oss öka nu. För dig som hade säsongskort 2014 – förläng på en gång. Du som inte hade det häng på låset den 8 december när säsongskorten släpps till alla (du som vill stå i klacken kan köpa redan nu). Låt oss leva upp vår potential och nå nya höjder både publikt och sportsligt!

DIF premierar de som är ute i god tid. Priserna är nämligen reducerade fram till 31 december! Dessutom kommer de 3 000 första som förlänger sitt säsongskort att få en unik säsongarhalsduk helt gratis. Sista datum att förlänga sitt säsongskort är 28 november.

Nytt för i år är också att våra gruppspelsmatcher i Svenska Cupen ingår i säsongskortet. Med det nya upplägget för Svenska Cupen med gruppspel innan den allsvenska starten kan vi få igång en riktigt bra hausse för dessa matcher.

Sofialäktaren

Priserna på Sofialäktaren har höjts marginellt till år. Men bland annat ingår våra gruppspelsmatcher i Svenska Cupen i priset. För att köpa säsongskort på Sofialäktaren ska du vara medlem i Järnkaminerna 2015. Medlemskapet för nästa år har ännu inte släppts, men du kan ändå köpa ditt säsongskort redan nu och bli medlem i Järnkaminerna i efterhand. Info om medlemskap i Järnkaminerna för 2015 kommer i november.

KÖP SÄSONGSKORT I KLACKEN HÄR!

Mer info om säsongskortet, hur du förlänger på sittplats samt priser hittar du på DIFs hemsida på länken nedan.

FÖRLÄNG DITT SÄSONGSKORT HÄR!

d4c1832753c4154142f9d16c2b25637e