HV71 på besök – FYLL KURVAN!

Dela gärna!

På lördag 16.00 kommer HV71 på besök. Hovet kommer att vara fullsatt och ska fullständigt koka denna dag. Köp biljett i klacken NU så fyller kurvan och skapar den där stämningen som gör oss oslagbara!

Detta blir den första gången vi möter HV71 på hemmaplan sedan återkomsten. På motståndarsidan står bland annat Marcus Nilson.. De ska mötas av en smockfull kurva och inte få en lugn stund nere på isen! Klockan 08.00 på onsdagsmorgonen hade 7 200 plåtar sålts till matchen. Just nu återstår det bara några hundra biljetter innan Hovet är slutsålt! Det här är en sån där match man inte vill missa, så tveka inte utan..

KÖP BILJETT HÄR!

Lördagen är även “En dag för Djurgår’n” som arrangeras av DIF Hockey och initiativtagarna (JK, IDH och Djurgårdshjälpen) bakom insamlingen FairPlay2014. Bidra med det du kan så ser vi tillsammans till att hjälpa DIF Hockey i kampen mot orättvisan i svensk hockey!

Vi vill även påminna att efter matchen kommer vi i Järnkaminerna kalla till en efterfest på En Arena som du inte vill missa! En del av försäljningen denna dag går till insamlingen så du kan dricka bira och käka sedvanlig buffé med gott samvete.

Köp biljett, slut upp på Hovet och SJUNG HÖGT FÖR DJURGÅR’N!