Information om Frölunda-DIF

Dela gärna!

Lördagen den 22 november ska vi åka ner i mängder till Göteborg och ge vårt älskade Djurgår´n ett stöd de aldrig glömmer. Vi möter Frölunda borta och är du gul-röd-blå i hjärtat SKA du infinna dig i Scandinavium denna dag.

700 biljetter har vi fått vilket givetvis ska utnyttjas. Biljetterna är till sektionerna K, L och M i Scandinavium. De 546 första biljetterna har nu kommit till DIF hockeys butik och vi måste sälja slut dessa först för att få de sista biljetterna. Dessa kostar 185 kr/st. Resterande 154 biljetter kommer kosta 215 kronor styck. Så vill du ha den billigare biljetten och samtidigt bidra till haussen så köper du biljett NU!

Biljetterna säljs i DIF Hockey Concept Store som ligger i Globen Shopping en rulltrappa ner från McDonalds.

Öppettider butiken:

  • Måndag-fredag: 10.00–19.00
  • Lördag: 10.00–17.00
  • Söndag: 11.00–17.00

Landsort hör upp!

För dig som bor på landsort (och vi räknar med många landsort till denna match) så beställer du dina biljetter genom att maila [email protected] med antal biljetter du vill ha så får du vidare info av personalen i butiken. 200 kronor kostar biljetterna och då inkluderar detta att du får dom smidigt hemskickade.

Sista dag att beställa för landsort är onsdag 19 november!

Anmäl dig till våra bussar!

Anmälan till resan sker HÄR! Priset är endast 350 kronor för de fem första bussarna och därefter 400 kronor. Du kan självklart även anmäla dig i Järnkaminernas souvenirbås under hemmamatchen mot HV71. Tveka inte att hänga med på Djurgårdsfest!

Tänk på att det är av största vikt att vi verkligen blir många nere i Göteborg. Vi har fått ställa in ett flertal resor under 2014 på grund av bristande intresse. För er som vill att vi ska arrangera resor till bortamatcher i hockey är det extra viktigt att ni skriver upp er. Nu är det upp till bevis för alla Djurgårdare, blir vi jävligt många här nere så öppnar det för en större trovärdighet om vi vill göra flera storsatsningar under säsongen.

KÖP BILJETT TILL MATCHEN OCH ANMÄL DIG TILL RESAN NU!!!!

d75d9992ebe8838ad22a1d8369e102e3