Halsdukshav på lördag!

Dela gärna!

På lördag spelas årets sista match i Allsvenskan. Vi har nämnt det tidigare, men det kan inte nog poängteras. Efter den här matchen behöver du vänta FEM månader innan du får se DIF spela Allsvenskan igen! Vi ska avsluta den här säsongen på topp. Vi gör det genom ett jävla drag och ett fett halsdukshav. Leta fram din allra snyggaste halsduk, snurra den runt halsen och ta dig till Stockholmsarenan 13.00 på lördag.

DIF-abstinensen kommer att vara total under den här vintern, och missar du matchen på lördag kommer den att komma ännu tidigare och vara ännu större. Inför matchen ska vi även tacka av Andreas Johansson för sina år i DIF. Dessutom ska vi dela ut det åtråvärda priset Årets Järnkamin till en mycket värdig vinnare. Var inne på läktaren tidigt så du inte missar detta.

Efter matchen hoppas vi att alla stannar kvar i Globenområdet och hjälper våra hockeygrabbar att ta tre viktiga poäng på Hovet.

DIF har ett grymt erbjudande där båda matcherna ingår. Köp biljettpaketet HÄR! Sista dag att boka paketet är måndag 27 oktober.

  • DIF Fotboll – IFK Norrköping 1 november 13.00 Stockholmsarenan – KÖP BILJETT HÄR!