DU behövs när FairPlay2014 tar nästa steg

Dela gärna!

Insamlingen går in i ett sjukt viktigt skede – nu är det upp till oss att stärka DIF Hockey!dfe62e556ee73c1587a9a284d8f3d2a6

Säsongen 2014/2015 är en väldigt viktig säsong för vår förening – förmodligen den viktigaste i modern tid. Trots det hårda arbetet av oss på läktarna, kansliet och lagets sida så har Djurgården Hockey som ni vet ett helt annat ekonomiskt utgångsläge än övriga lag i serien.

Att vi supportrar gör allt vi kan för att se till att vårt kära Djurgården även nästa år är ett SHL-lag och försöker jämna ut de ojämna ekonomiska villkor som finns är därmed vår största prioritet inom Djurgårdshjälpen, IDH och Järnkaminerna. Vår förhoppning är att du känner precis på samma sätt.

KG Stoppel, vice VD Djurgården Hockey:

– Det är verkligen en fantastisk resurs vi har i engagemanget från våra supportrar. Inte bara på läktaren, utan även på det här sättet genom FairPlay2014. Insamlingen tillför energi och möjliggör att vi kan jobba för att hitta kompetenta spelare för att förstärka laget denna så viktiga säsong. Det vi letar efter ska verkligen vara ett kvalitativt tillskott som stärker truppen och inte bara breddar den. Det är därför spännande och angeläget att insamlingen fortsätter och att passera SSK:s insamling känns som ett bra mål.

Vi vill nu tillsammans med hela Djurgårdsfamiljen ta ett nytt avstamp i insamlingen FairPlay2014. Insamlingen har just nu inkasserat 1 150 000 kr till Djurgården Hockey och vi tar nu ny fart mot nästa mål på 1 625 001 kr – det vill säga en krona mer än vad Södertälje SK:s insamling har som mål.

Vårt mål är att nå denna summa i samband med ”En dag för Djurgården Hockey” den 15 november. Mer information om denna dag kommer.

För att nå våra högt uppsatta mål och se till att lämna ett bidrag till föreningen som verkligen gör skillnad behöver vi därför nu DIN hjälp. Oavsett om du bidragit innan eller ej, uppmanar vi dig att bidra med minst 100 kr till insamlingen mot nästa mål på 1 625 001 kr. Pengarna går som tidigare nämnt ovillkorat till att förstärka Djurgården Hockey sportsligt säsongen 2014/2015.

Hjälp oss att sprida denna information så att alla Djurgårdare nås av budskapet. Maila, blogga och sprid på Facebook, Twitter och Instagram och tagga det med #FairPlay2014.

Här kan du bidra till FairPlay2014: http://foreningsinsamling.se/fundraisers/fairplay2014/

Mot nästa mål!

/Djurgårdshjälpen, IDH och Järnkaminerna