SpenDIFera din lön!

Dela gärna!

Idag kommer lönen. Det tycker vi att du ska fira med att köpa på dig nödvändigheter som biljetter till Heldagen med DIF, resa till Göteborg på måndag och en biljett till kvällens match mot Färjestad. Här har vi den perfekta guiden hur du bäst spenDIFerar dina pengar.

1. Köp biljett till DIF-Färjestad ikväll!

Ikväll 19.00 möter vi Färjestad på Hovet för första gången sedan återkomsten. Leksand och Växjö är små bondlag så det har inte riktigt känts som någon skillnad mot Hockeyallsvenskan än så länge. Idag möter vi vår största rival. Du vill inte missa detta – KÖP BILJETT HÄR!

2. Köp till Heldagen med DIF!

Nästa lördag den 4 oktober blir det äntligen repris på succén “Heldag med DIF”. Vi möter Brynäs i hockey, Gefle i fotboll och och DIFs damer spelar på Stadion – allt på samma dag! Klockan 13.00 börjar damernas match på Stockholms Stadion. Biljetter säljs endast som direktinsläpp och kostar 60 kronor (30 kronor vid uppvisande av biljett till DIF-Gefle eller DIF-Brynäs). För de som har köpt Heldagspaketet ingår matchen (gå till entrén och säg ditt namn). Klockan 16.00 börjar DIF Fotbolls match mot Gefle IF på Stockholmsarenan (KÖP BILJETT HÄR!) och 18.30 börjar DIF Hockeys match mot Brynäs IF på Hovet (KÖP BILJETT HÄR!).

3. Skriv upp dig till Göteborg!

På måndag 29 september spelar vi årets hittills viktigaste bortamatch mot IFK Göteborg. Vi möter inte bara vår största rival utanför Stockholmsområdet utan vi jagar toppen i tabellen. Vid vinst kan vi knappa in avståndet på bland annat IFK och kanske knipa en Euroropa-plats! Vi arrangerar resa för bara 350 kronor. Åk ned helt enkelt.. Info och uppskrivning HÄR!  Biljetter köper du via Ticnet HÄR! Vi har blivit tilldelade sektion A-O (ståplats) på nedre etage samt B4 (sittplats) på övre etage.

4. Bli medlem i Järnkaminerna

Köp medlemskap i Järnkaminerna 2014! Vi satsar på medlemsrekord i år och vi har kommit en bra bit på vägen. Vi har just nu över 3 500 medlemmar vilket är det bästa antalet på många år. Du behöver exempelvis vara medlem i JK om du ska ha säsongskort i klacken eller om du vill kunna åka med våra bussar till bortamatcher. Även om du inte kan dra fördel av våra medlemsförmåner bör du ändå vara medlem och på så sätt hjälpa oss att utveckla DIFs supporterkultur till bäst i landet! Bli medlem i JK 2014 HÄR! MOT 5 000 MEDLEMMAR!

DIFsedel