Njut av denna dag!

Dela gärna!

Idag är det äntligen dags för den efterlängtade Heldagen med DIF! Hovet är sedan länge slutsålt. Försäljningen till fotbollsmatchen rullar på i högt tempo. Sammanlagt har det sålts över 21 000 till matcherna! Det kommer med andra ord att bli en fet Djurgårdsfest i Globenområdet! Vi hoppas att det kommer ner många gävlebor till matchen så att fler kan se hur grym publik vi har i Sveriges två största sporter.

Glöm inte DIF Fotboll Damers match på Stockholms Stadion 13.00. Biljettinfo nedan.

Vår starka supporterkultur i hockey och fotboll är mer unik än vad man kan tänka sig. I Sverige finns det ingen motsvarighet. Även ute i Europa är det svårt att hitta. För er hockeyfanatiker som inte brukar gå på fotboll och vice versa är detta verkligen ett perfekt tillfälle att prova på det. Idag är hela Stockholm vårt, njut av att vara Djurgårdare idag!

Schema

Klockan 13.00 börjar damernas match mot Kvarnsvedens IK på Stockholms Stadion. Biljetter säljs endast som direktinsläpp och kostar 60 kronor. Vid uppvisande av biljett till DIF-Gefle eller DIF-Brynäs kostar en biljett endast 30 kronor. För de som har köpt Heldagspaketet ingår matchen (gå till entrén och säg ditt namn).

Klockan 16.00 börjar DIF Fotbolls match mot Gefle IF på Stockholmsarenan. KÖP BILJETT TILL DIF-GEFLE HÄR!

Klockan 18.30 börjar DIF Hockeys match mot Brynäs IF på Hovet. Hovet är slutsålt. Håll utkik i DIF Hockeys kanaler efter eventuella returer.