Succé för #FairPlay2014 – bidra du också!

Dela gärna!

Insamlingen tickar på och under Superstarten fick vi in väldigt många bidrag. Vi samlade tillsammans in hela 53 366 kronor i samband med matchen i Globen mot Leksand. Lägg därtill insamlingen mot Berlin (49 083 kr) och Växjö (46 181 kr) så innebär Superstarten ett totalt tillskott på hela 148 630 kronor till #FairPlay2014! Otroligt bra!

Vi som står bakom insamlingen vill rikta ett stort, stort tack till alla ni som har bidragit så här långt, inklusive Djurgårdshjältarna Steve Saviano, Jacob Josefson och Niklas Kronwall för deras bidrag samt att de skänkte sina matchtröjor till auktionerna.

Vi nådde som bekant det första etappmålet – över 1 miljon i samband med premiären – redan två dagar innan säsongen drog igång. Tillsammans med matchinsamlingarna är #FairPlay2014 nu uppe i nästan 1,2 miljoner kronor!

Vi fortsätter som bekant mot etappmålet att slå SSK:s insamling på 1 625 000 kronor. Målet är att att slå detta vid ”En dag för Djurgår’n” som arrangeras i samband med lördagsmatchen mot HV71 15 november. Vi återkommer så klart med mer info om vad som sker under denna dag, samt alla aktiviteter under vägen dit.

Vi vill uppmana alla i Djurgårdsfamiljen: fortsätt att bidra till insamlingen och sprida ordet till alla Djurgårdare ni känner! Bidra med det ni kan för ett starkare Djurgården, exempelvis genom den lyckade 100-kronorskampanjen! All info om hur du kan bidra hittar du här: http://foreningsinsamling.se/fundraisers/fairplay2014/

Tusentals Djurgårdare har redan bidragit till #FairPlay2014 – gör det du också!

/Järnkaminerna, IDH och Djurgårdshjälpen