#varendajävel

Dela gärna!

Söndagens match mot Åtvid var en av säsongens tyngsta, i negativ bemärkelse. På läktaren var det dessutom oacceptabelt sömnigt och vi var alla besvikna på utfallet av den hausse vi hade byggt upp. Nu är det upp till oss att visa att det endast var en tillfällighet.

Den 24 september möter vi det lilla, lilla laget från den lilla, lilla orten Falkenberg för andra gången i år. Denna gång på hemmaplan. Det ska bli en enorm kontrast i jämförelse med Åtvidabergsmatchen. Publiksiffran kommer säkert vara lägre, men jävlar vad taggade vi ska vara! Vi ska fylla Sofialäktaren och skapa tokstämning igen. Varenda jävel ska med och sen ska vi plocka upp där vi slutade mot Malmö den sista dagen i augusti! Se till att köpa din plåt nu, för något annat än ett sprängfyllt Sofia med övertända Djurgårdare är inte ett alternativ. Vill vi kalla oss själva bäst i Sverige måste vi höja oss många snäpp. Det är upp till oss att visa att matchen i söndags bara var en tillfällighet.

Vi utlovar något alldeles extra på Sofialäktarens räcke denna match, och vi garanterar dig att du inte vill missa det. Lös plåtar till dig själv och alla dina polare. Sprid sedan ordet på sociala medier och använd hashtagen #varendajävel i allt du skriver om matchen. Hjälp oss att plocka upp haussen kring Djurgården Fotboll igen!

Så köper du biljett till matchen:
Internet: Köp biljett direkt via AXS. Välj leveranssätt e-ticket och skriv ut dina biljetter. Köp biljett på nätet HÄR!
Mobil: Ladda ner AXS mobilapp för enkelt biljettköp där din mobil scannas av i entrén. Sök på DIF i appen och välj match.
Biljettkassa: ServiceCenter vid Globens SkyView, öppet måndag-söndag 09.00-21.00.
Via telefon: Förköp via Callcenter telefon 077-131 00 00. Öppet måndag-fredag 09.00-18.00 och lördag-söndag 10.00-15.00.
Biljettkassa matchdagen: Globentorget, Ticket Info Söder och Ticket Info Norr öppnar 17.00 på matchdagen.