Fyra dagar kvar – bara 85 000 till miljonen!

Dela gärna!

Insamlingen i samband med den första matchen i Superstarten, Djurgården-Eisbären Berlin, blev en stor succé!

Med hjälp av Djurgårdens ungdomslag Pojkar -00 och auktionen av Steve Savianos signerade matchtröja samlade Djurgårdsfamiljen in hela 49 083 kr på Hovet! Timmarna innan och efter match samlades ytterligare cirka 30 000 kronor in via vår insamlingssida. Ett fantastiskt resultat och vi vill rikta ett stort tack till alla er som bidrog. Vi vill också tacka ungdomslaget Pojkar -00, som erhöll 15% av de insamlade kontanta medlem, totalt 6 374 kronor.

Från insamlingens första dag i början av juni har vårt första etappmål varit 1 miljon kronor insamlat innan slutsignalen ljuder i Superstartens andra match, SHL-premiären mot Växjö. Med drygt fyra dagar kvar har vi samlat in 915 000 kronor. Vi har alltså 85 000 kronor kvar att samla in för att vårt första mål i FairPlay2014!

100-kronorskampanjen startar nu! 

Därför riktar vi oss nu både alla er som redan har bidragit och er som ännu inte har bidragit och ber er att bidra 100 kr till insamlingen, helst nu direkt till vårinsamlingssida men allra senast under SHL-premiären mot Växjö på lördag. Är vi bara 850 Djurgårdare som bidrar med 100 kr var så når vi målet. Vill du bidra med mer eller mindre är det givetvis mycket välkommet.

Det viktiga är, återigen, att vi alla drar vårt strå till stacken. Det har varit FairPlays grundtanke från start. Vi Djurgårdssupportrar ska tillsammans göra allt för att jämna ut de orättvisa ekonomiska villkoren som råder i årets upplaga av SHL. Nu är vi riktigt nära vårt första delmål, låt oss nå dit! Sprid denna information så att alla Djurgårdare nås av budskapet. Maila alla du känner, lägg upp på bloggar och sprid på Facebook, Twitter och Instagram – och tagga det med #FairPlay2014.

Bara 900 biljetter kvar till SHL-premiären på lördag!

Det har sålts över 7 200 biljetter till Superstarten match nummer två – SHL-premiären mot Växjö Lakers – vilket innebär att det nu bara finns ca 900 biljetter kvar! Se till att säkra din plats redan nu innan biljetterna tar slut!

Vi ses på Hovet på lördag! Köp biljett till DIF-Växjö och Superstarten#3, DIF-Leksand i Globen och bidra till #FairPlay2014!

Hälsningar

Järnkaminerna, IDH och Djurgårdshjälpen 

HÄR KÖPER DU BILJETT TILL SHL-PREMIÄREN PÅ LÖRDAG

HÄR KÖPER DU BILJETT TILL DIF-LEKSAND I GLOBEN ONSDAG 17/9

HÄR KAN DU LÄSA MER OM SUPERSTARTEN

BIDRA TILL INSAMLINGEN FAIRPLAY2014 REDAN NU GENOM ATT KLICKA HÄR