Bara 1000 platser kvar – köp biljett till DIF-Berlin!

Dela gärna!

På fredag spelar DIF en tung match på Hovet mot Eisbären Berlin. Redan är cirka 4000 biljetter sålda och vi är påväg mot en rekordpubliksiffra i Europasammanhang för DIF på 2000-talet! Men innan vi är nöjda ska vi nått minst 5000 – köp biljett!

DIF-Eisbären Berlin på fredag kommer att bli en riktig fet match. Fredagsmatch med start 20.05 kan inte bli annat än succé! Målet är att sälja 5000 biljetter och på så sätt slå den högsta publiksiffran som Djurgården Hockey haft i Europaspel på 2000-talet. Det säljs biljetter i ett grymt tempo och vi börjar närma oss vårt mål. Nu är antal sålda uppe i nästan 4000 – köp biljett du också!

KÖP BILJETT HÄR!

Det går att köpa biljett vid Hovet på matchdag, men för att vara säker på en plats gäller det att boka nu. Om vi dessutom når en hög siffra innan matchdag finns möjligheten att öppna upp Hovet ytterligare. Med andra ord – köp förköp och bidra till haussen så kanske vi kan bli över 5 000 på denna match!

Paketet Superstarten blev en stor succé och är nu slutsålt. Läs mer om Superstarten HÄR!

Har du köpt säsongskort med CHL-tillägg? Hämta ut dina biljetter i DIF Hockeys butik i Globen Shopping eller på matchdagen i entrén på Hovet.

Läs mer om FairPlay2014 HÄR och bidra till insamlingen HÄR!