Vi sjunger högt

Dela gärna!

Det snackas mycket om publiksiffror just nu. Det är såklart oundvikligt när det säljs biljetter i ett sällan skådat tempo. Med två dagar kvar till DIF-MFF är över 22 000 biljetter sålda. Ett försäljningstempo som vi inte har sett i en vanlig seriematch på över 60 år.

Men vi vill ändå slå ett slag för något vi värnar om mer än en fet publiksiffra. Något som identifierar oss mer än fullsatta läktare.

Djurgårdens IF är hög sång. Vi är självklart överlyckliga åt det faktum att vi går mot fullsatt på söndag, men vad spelar det för roll om det är tyst som på en bajenmatch? På söndag kommer vi att vara riktigt många på Stockholmsarenans läktare, vad vi väljer att göra med det är det som betyder något. Det vi ska göra är att skapa Sveriges bästa stämning. Vi säger ofta saker som “fundamentet ska skaka”, “det ska eka hela vägen till norrort” osv. Den här gången menar vi det. Stockholmsarenan ska skaka. Vi ska skapa den bästa stämningen, det största trycket, det fetaste draget. Derbyn ska blekna. Ljudbarriärer ska sprängas. Med vår sång och röj ska vi få betongen vi står på att spricka.

Ingen på Sveriges läktarscen kan längre undgå vad vi åstadkommer på läktaren. Med start på söndag visar vi varför vi återigen är nummer 1. Kanske inte i publiksnitt, definitivt inte på planen, men på läktaren.

VI GÅR PÅ FOTBOLL OCH SJUNGER HÖGT..

Vi vill återigen trycka på vikten av att alla är inne på arenan tidigt! Sofia Tifo planerar ett riktigt stort tifo och resultatet är beroende av att alla på Södra, Västra och Östra kommer i god tid. Skippa sista ölen och var inne på läktaren redan 17.00!