24 timmars-kampanj: DIF-Eisbären Berlin för 89 spänn!

Dela gärna!

Fredagen den 5 september ska vi bli minst 4 000 på Hovet när DIF möter tyska Eisbären Berlin. Nu kan du köpa biljett för endast 89 kronor.

Snart är det inte bara dags för ett tufft möte i Champions Hockey League på Hovet – det är också dags för den första av tre matcher i Superstarten av hockeysäsongen 2014/2015.

Fredagen den 5 september klockan 20.05 möter DIF Hockey tyska Eisbären Berlin och DU ska vara där.

Från och med klockan 12.00 i dag fredag och 24 timmar framåt kommer du att kunna boka din plats på Hovet för endast 89 kronor. Sprid ordet!

KÖP DIN BILJETT HÄR

Vi vill ha så mycket publik som möjligt på plats men vi ska bli minst 4 000 Djurgårdare på plats. Halva Hovet har öppnats upp – till en början. Redan nu är cirka 1 500 biljetter sålda vilket bådar mycket gott inför matchen!

“Swedish fans freak-out”

Glöm inte bort att det förpliktigar att representera DIF i Europasammanhang. Så här sa CHL-vd:n Michael Baumann efter att DIF gått upp i Elitserien:

Jag blev otroligt imponerad över hur välorganiserade Djurgården var och vilken fantastisk support klubben har. Det blåste mig nästan av stolen. Att ha dem tillbaka i Sveriges högstaliga och konsekvent i CHL kommer bli en otroligt stor tillgång för vår liga.”

Och efter att 500 Djurgårdare festat loss i O2 World i Berlin spreds det här klippet på “Swedish fans freak-out” bland tyskar:

Vi ses på Hovet!

—-

Läs mer om Superstarten HÄR.

Läs mer om FairPlay2014 HÄR och bidra till insamlingen HÄR.