DIF vs. MFF: Fyra timmar kvar på kampanjen!

Dela gärna!

Djurgårdens IF – Malmö FF den 31 augusti kommer att bli en match utöver det vanliga. Igår ikväll passerades 13 000 sålda biljetter till matchen. DIF släppte igår en 24-timmarskampanj där biljetter i hemma- och bortaklacken kostar endast 100 kronor. Nu återstår bara ett fåtal timmar innan kampanjen tar slut. Se till att köpa din klackplåt innan klockan 12.00!

Sofialäktaren har lyft sig enormt på senare tid och en mentalitet av 100% sång, röj och stöd för DIF börjar växa fram hos allt fler. Den 31 augusti ska vi skapa den bästa stämningen Stockholmsarenan har skådat. För att göra det behöver vi en fylld klack. Köp plåt NU till dig själv och alla dina polare!

Att vi väljer att även rabattera priset till bortasupportrarna den här matchen är att vi av erfarenhet från tidigare år i Europa vet att det gräver stora hål i plånboken att följa sitt lag i Europa. I den avgörande omgången av Champions League var ni endast 350 man plats, uruselt! Därför tycker vi att ni malmöiter ska revanschera er mot oss genom att ta er till Stockholm. Nu uppmanar vi er att utmana oss på läktaren och visa vad ni går för. Köp plåt och ta er till Stockholm!

Biljettpris: 100 kronor
Sektioner: Sofialäktaren (Södra kortsidan/Klacken), Norra kortsidan (bortaklack)
Giltighetstid kampanj: fram till klockan 12:00 idag fredag

KÖP BILJETT TILL SOFIALÄKTAREN HÄR!

KÖP BILJETT TILL BORTAKLACKEN HÄR!

Vill du ha biljett till övriga arenan trycker du HÄR!

Glöm inte att använda hashtagen #18k318 när du skriver om matchen på Facebook, Instagram och Twitter.