Dubbla publiksiffran mot Malmö

Dela gärna!

9 120. Det landade gårdagens publiksiffra mot Mjällby på. Som tur var höll de på plats fanan högt och gjorde det riktigt bra på läktaren. Nästa hemmamatch spelas mot inga mindre än serieledaren och vår stora rival Malmö FF söndag 31 augusti. I den matchen ska vi ta revansch och dubbla publiksiffran!

Igår fullkomligt mosade vi Mjällby och de fick igen (fyra gånger om) för sitt gnäll efter det berömda päronet. Det var en underbar seger med många glädjeämnen och man förstår varför Mjällby vill spela fotboll på skrivbordet istället för på planen. Dagens bottennapp var däremot publiksiffran som var vår sämsta sedan flytten till Stockholmsarenan. Faktum är att man behöver gå tillbaka ända till maj förra året för att hitta en publiksiffra under 10 000. Nu tar vi tag i oss själva, alla våra vänner och mobiliserar!

Nästa hemmamatch spelas på söndag 31 augusti när vi möter Malmö FF. Detta blir danskarnas första match på Stockholmsarenan. Då ska vi ta gruvlig revansch på läktaren och visa upp vad vi går för. Vi ska dubbla publiksiffran som vi hade mot Mjällby. 9 120+9 120=18 240. Det ska vi klara! Då passar vi även på att slå säsongens högsta notering mot IFK Göteborg på 18 044 åskådare.

KÖP BILJETT HÄR – NU!