DIF-Berlin 5 september – vi ska vara minst 4 000 på Hovet!

Dela gärna!

Fredagen den 5/9 kommer möter DIF Hockey tyska Eisbären Berlin på Hovet i Champions Hockey League. Och du ska vara där.

Vi är tillbaka i finrummet – och med det gör DIF Hockey också entré i nystartade Champions Hockey League. Gruppspelet drar igång redan på torsdag mot Fribourg-Gotterón från Schweiz, men det är på fredagen den 5 september som kraftprovet kommer för alla Djurgårdare.

Superstarten av årets hockeysäsong inleds med DIF mot tyska Eisbären Berlin på Hovet. Matchen spelas 20.05 och målet är att vara minst 4000 personer på plats. Halva Hovet kommer att vara öppet för publik – till en början.

Redan nu är 900 biljetter sålda till matchen, vilket tyder på ett större intresse än tidigare försäsonger.

Direkt efter torsdagens match mot Fribourg-Gotterón kommer DIF Hockey gå ut med en 24-timmarskampanj där man kan köpa biljett till DIF-Eisbären för endast 99 kronor.

Glöm inte bort att det förpliktigar att representera DIF i Europasammanhang. Så här sa CHL-vd:n Michael Baumann efter att DIF gått upp i Elitserien:

Jag blev otroligt imponerad över hur välorganiserade Djurgården var och vilken fantastisk support klubben har. Det blåste mig nästan av stolen. Att ha dem tillbaka i Sveriges högstaliga och konsekvent i CHL kommer bli en otroligt stor tillgång för vår liga.”

Och efter att 500 Djurgårdare festat loss i O2 World i Berlin spreds det här klippet på “Swedish fans freak-out” bland tyskar:

Vi ses på Hovet på torsdag och den 5 september!

Läs mer om Superstarten HÄR.

Läs mer om FairPlay2014 HÄR och bidra till insamlingen HÄR.

14778763382_b7727f7c60_k

Foto: Johan Sahlén.