BP-DIF ikväll – alla på Södra!

Dela gärna!

Ikväll klockan 19.00 möter vi Brommapojkarna i en “bortamatch” på Stockholmsarenan. Vi tänker samla alla Djurgårdare på samma sektion för att skapa skönt gung. Ska du gå på matchen vill vi att du köper biljett till den södra läktaren!

Precis som förra säsongen kommer bortamatchen mot Brommapojkarna att spelas på vår hemmaplan. Förra året var vi en klar majoritet av publiken men vi var väldigt utspridda vilket resulterade i en usel stämning. I år tänker vi göra något åt det genom att ta inspiration från bortaderbyt och samla alla Djurgårdare på samma sektion.

Vi uppmanar alla som ska gå på matchen att köpa biljett till Sofialäktaren, alltså den södra läktaren. Vi ska se till att ge grabbarna på planen ett grymt stöd i 90 minuter! Genom att samla alla på samma sektion ger vi oss själva bra förutsättningar för det.

Så köper du biljett:

Internet: Köp biljett direkt via AXS. Välj leveranssätt e-ticket och skriv ut dina biljetter. Köp biljett på nätet HÄR!

Mobil: Ladda ner AXS mobilapp för enkelt biljettköp där din mobil scannas av i entrén. Sök på DIF i appen och välj match.

Biljettkassa: ServiceCenter vid Globens SkyView, öppet måndag-söndag 09.00-21.00.

Via telefon: Förköp via Callcenter telefon 077-131 00 00. Öppet måndag-fredag 09.00-18.00 och lördag-söndag 10.00-15.00.

Biljettkassa matchdagen: Globentorget, Ticket Info Söder och Ticket Info Norr öppnar 17.00 på matchdagen.