En dag kvar – FYLL SOFIA!

Dela gärna!

Imorgon spelar Djurgården äntligen hemma igen! Efter den oerhört tunga segern mot Norrköping i måndags och värvningen av Fredrik Stenman är DIF riktigt heta just nu! Se till att vara på plats på Stockholmsarenan imorgon 19.00 mot Häcken!

Segern mot Norrköping var en av de konstigaste matcherna på länge. Den var dock så underbart skön och nu har vi äntligen häng på toppen igen! Med 14 matcher spelade ligger DIF på en sjundeplats i tabellen, endast sex poäng från andraplatsen! På måndag har vi chansen att haka på de andra lagen och med lite flyt klättra upp till fjärdeplatsen. Vi ska se till att ge laget maximalt stöd för att lyckas. Köp biljett till matchen så klipper vi Häcken!

Matchen mot Häcken är den mörkblå matchen, så se till att inhandla ett mörkblått plagg till matchen och tagga till. Spelarna ska mötas av en övertaggad publik och en sprängfylld klack! Vi ska skapa en tryck som får det att ringa i öronen. Vår sång ska eka över hela Stockholm. Sofialäktaren ska bilda en mörkblå vägg som tillsammans med landets bästa sittplatspublik skapar en magisk stämning! Säkra din plats och var en del av Sveriges bästa publik!

KÖP BILJETT HÄR – NU!