Inför Norrköping-DIF

Dela gärna!

Ikväll klockan 19.00 möter vi IFK Norrköping på bortaplan. Som sig bör ska vi bli många på plats. Ta dig till Nya Parken ikväll och sjung fram vårt älskade Djurgårdens IF till seger!

Vi har varit rätt dåliga i antal på årets bortamatcher. Däremot har de på plats gjort det riktigt bra! Vi har stått för bra läktarprestationer på nästan alla bortamatcher i år, med Malmö borta som nummer 1. Med tanke på det minimala avståndet till bortamatchen mot Norrköping bör vi kunna bli många på plats och med Nya Parkens bortasektion (som till skillnad från de flesta andra i Allsvenskan är väldigt bra) bådar det för årets bästa läktarinsats på bortaplan.

Vi har nu stängt anmälan till våra bussar. Vi fick dessvärre bara ihop uppskrivningar till två bussar, men vi vet att mängder med blåränder planerar att åka på egen hand. Tvekar du fortfarande? Är du på landstället söder om Stockholm? Ta dig till Norrköping och kolla lite DIF, du kommer inte att ångra dig.

Biljetter till vår ståplats köper du HÄR! Välj bortaklack sektion Q och din priskategori (vuxen, ungdom, student eller pensionär). Förköp är 20 kr billigare för vuxen och 10 kr billigare för ungdom, student och pensionär. För de rabatterade priserna ska giltigt intyg kunna visas upp i entrén, dvs ålderslegitimation eller studerandelegitimation. För de som vill köpa biljett till sittplats rekommenderas sektion O. Biljetter kan också köpas över telefon på nummer 0771–45 46 00.

Dag: Måndag 14 Juli
Arena: Idrottsparken i Norrköping
Avresa JKs bussar: Stockholms Stadion 14:00
Matchstart: 19.05
Pub: Hugos på Slottsgatan 118