Två nya resor – skriv upp dig till Häcken och Halmstad!

Dela gärna!

Reseklubben släpper nu två nya resor, Häcken och Halmstad. Skriv upp dig redan nu så ser vi till att bli riktigt många på båda matcherna!

HÄCKEN – DIF
Bara en vecka efter vårt hemmamöte med Häcken är det dags för bortamatch mot de nämnda. Matchen spelas på måndag 28 juli. Charmiga Rambergsvallen renoveras och byggs om så denna match spelas på Gamla Ullevi. Eftersom Häcken inte har någon publik så kanske vi slipper bli förpassade till den tråkiga kortsidan. Vi jobbar på en bättre lösning där vi kan samlas på någon av långsidorna. Klart är i alla fall att vi kommer höras mest på arenan. Många har semester vid matcherna, något som brukar gynna bortaresandet. Vi burkar ofta få ihop bra nummer till våra bortamatcher under sommaren.

SKRIV UPP DIG TILL HÄCKEN HÄR!

Dag: Måndag 28 juli
Arena: Gamla Ullevi
Avresa: Stockholms Stadion 08:00
Pris: 350 kronor
Matchstart: 19.00
Pub: Vi återkommer
Bästa drag mot Häcken: 20 maj 2012, konstant sång HELA matchen, bra takt och ton. Lyckas vi göra det ännu bättre denna gång?

HALMSTAD – DIF
STORSATSNING! Äntligen en helgmatch på en sommarmånad borta mot Halmstad! Den som inte tar chansen denna gång kan inte gnälla om att aldrig får uppleva grymma bortaresor på sommaren med DIF. Tusentals Djurgårdare kommer köra weekend i Halmstad och Tylösand och på söndagen ramlar Reseklubbens busskaravan in. Priset är pressat och sponsrat maximalt till endast 200 kronor för de 10 första bussarna!

Vi lämnar Stockholm redan 03.00 natten mot söndag för att få maximal uppladdning nere i Halmstad. Vi jobbar på lite överraskningar i samband med denna resa men inget är klart ännu. Du får helt enkelt anmäla dig och hänga med för att se vad som händer.

SKRIV UPP DIG TILL HALMSTAD HÄR!

Dag: Söndag 10 augusti
Arena: Örjans Vall
Avresa: Stockholms Stadion 03:00
Pris: 200 kronor (10 första bussarna)
Matchstart: 15.00
Pub: Vi återkommer
Senaste sommar-resan mot Halmstad: 1999 vad vi kan komma ihåg då dagen bjöd på strålande solsken men lagom till matchstart så kom ett regn som får monsunregnen i djungeln att blekna….