Souvenirgruppen informerar

Dela gärna!

Järnkaminernas souvenirgrupp har växt till sig rejält under de två senaste åren och har tagit fram många nya snygga souvenirer till Djurgårdsfamiljen. Förutom att du får köpa en snygg souvenir så bidrar du till ett ekonomiskt starkt JK som ges möjlighet att arrangera många roliga aktiviteter i föreningens namn för sina medlemmar. Exempel på detta kan vara fester, Kaknäscupen, pubkvällar, för att inte tala om alla bortaresor vi anordnar som vi kan hålla bra priser på mycket tack vare försäljningen av souvenirer.

Hjälp JK med original och försäljning
En del tycker souvenirerna vi gör är jätte snygga, hos andra faller dem inte alls i smaken. Killarna och tjejerna i souvenirgruppen vill gärna ta del av dina åsikter om våra souvenirer, har du egna förslag antingen rena önskemål, eller färdiga skisser så låt oss få veta. Var med och ta en aktiv roll i hur vårt souvenirsortiment ska se ut. Vi behöver även fler försäljare som hjälper oss att sälja och marknadsföra våra souvenirer främst på och kring arenorna där DIF spelar men även på samlingar och andra av JK arrangerade event. Den hjälp du ger till JK är precis som allt annat inom föreningen helt ideell (dvs man får inte betalt) men du ger föreningen ovärderlig hjälp och får träffa mycket roliga människor med hjärtat på rätt ställe. Dessutom brukar vi göra lite roliga saker ihop varje år.

Maila souvenirgruppen på [email protected] om du har souvenirförslag, åsikter eller vill hjälpa till med försäljningen.

Nya souvenirer
Hittills i år har vi lyckats få fram en Hej Bönder t-shirt, “Matte Alba”-t-shirt, 2 par kalsonger, en WCT-jacka och en mössa. Nyligen släpptes även ytterligare en mössa samt två halsdukar. Fler halsdukar är på ingång. Något som efterfrågats länge i sortimentet är pins och inom kort kommer det inte mindre än 8 olika modeller att välja på.

En marinblå ZIP-munkjacka med första klubbmärket i brodyr är har kommit till försäljning. Den finns i storlek S-XXL och kostar 500 kronor. Den går även att köpa i vår webbshop. På ingång har vi även en vanlig munkjacka med text “Djurgården Stockholm”.

Senare under våren kommer vi få in en Windbreakerjacka, framåt våren kommer nya pikéer in i sortimentet. T-shirts i olika varianter kommer givetvis också. Solhattar är något som en del efterfrågar och vi håller nu på att ta in prover och dyl. Kepsar är också efterfrågat och kommer in när vi hittat bra kepsmodeller. Givetvis så finns det många mer ideér och med din hjälp så kommer sortimentet öka ännu snabbare.

Det finns även en fyndhörna där vi rear ut det lite äldre sortimentet för att göra plats för nya fräscha prylar. Spana in grymma erbjudanden på snygga prylar i shopen!

Souvenirerna köper du på matcherna i Järnkaminernas souvenirstånd eller i vår webbshop som du hittar HÄR!

Spara pengar, köp dig snygg och stöd JK/DIF!

10256943_10152063830051478_6202201736120324379_o