DIF-BP idag – nästan 12 000 sålda!

Dela gärna!

Idag spelar DIF återigen en hemmamatch när vi gästas av pojkarna från Bromma och närmare 12 000 biljetter är sålda. Köp biljett så ser vi till att Stockholmsarenan är riktigt välfylld när vårt kära DIF äntrar plan!

DIF tog en urstark poäng nere i Malmö i måndags och vi på läktaren gjorde en minst lika bra prestation. Vi visade att det visst går att skapa bra drag med så kallade “mummelramsor”. Trots att vi var underlägsna i antal malde vi på, ofta med samma ramsa i över 10 minuter och det var ett riktigt skönt gung i 90 minuter. Det gäller att vi tar med oss den mentaliteten in på Sofialäktaren. Alla måste bidra och står man på Sofia sjunger man och ger allt hela matchen PUNKT. Idag ska vi åter skapa den där stämningen vi är unika med i landet. Stämningen när hela arenan får en masspsykos och bara ger allt för DIF! Lös din plåt nu och börja ladda upp.

DIF har gjort sin bästa sportsliga inledning av Allsvenskan sedan 2008 och har trots ett tungt schema tagit poäng i samtliga matcher förutom en. Publikmässigt har vi just nu vårt bästa snitt sen 60-talet som ligger på hela 18 665 personer! Detta är såklart inte ett snitt vi tror att vi kan hålla men vi ska bygga vidare på våra finfina publiksiffror och se till att Stockholmsarenan är välfylld resten av säsongen. Vi börjar idag mot BP – KÖP BILJETT HÄR! 

Hockeyhjältarna på besök
Ännu en anledning att gå på matchen är att vi får finbesök i form av DIF Hockeys spelare! Grabbarna stod under Säckens ledning för en bragdartad slutspurt vilket räckte hela vägen till den högsta serien! Kom och ge dem de hyllningar de förtjänar.

Till matchen har DIF kommit med ett erbjudande. Säsongare och medlemmar i Djurgården Hockey kan köpa kortsidebiljetter till matchen för endast 60 kronor eller långsida för endast 100 kronor! Biljetterna är ospecificerade, d.v.s. du vet inte var du sitter förrän du hämtar ut dina biljetter, men bokar du flera biljetter sitter ni alltid tillsammans. Ta del av erbjudandet HÄR!

FÖR VARANDRA, VÅRA DRÖMMAR OCH VÅRT LAG!