DIFpodden #2.2 – Fabriken lägger ner med flaggan i topp

Dela gärna!

Avsnitt2.2

 

Det är sorgliga nyheter att Fabriken Sthlm lägger ner. Vi får förklaringen till varför detta sker och vad som väntar oss i nya konstellationen Sofialäktaren tifo.Vi pratar om klackens förutsättningar på vår nya arena Tele2. Vi berör Pyroteknikseminariet som gick av stapeln i Stockholm och vad DIFs syn på pyroteknik är. Vi drömmer oss bort till europa ett par minuter och talar om önskemotståndare på kontinenten.

Vi ber om ursäkt för den dåliga ljudkvaliteten och störningarna ni kan uppleva ibland när Tim pratar i detta avsnitt och avsnittet tidigare. Detta beror på en mikrofon som suger. Vi ska se till att det blir bättre framöver.

Vi riktar ett stort tack till Tim och Ludde för deras medverkan i DIFpodden. Otroligt roligt och vi är verkligen nöjda med hur program #2 blev till slut. Vi vill även passa på att rikta ett stort tack till Fabriken för alla fantastiska tifon ni har gett oss genom åren. Sveriges bästa tifogrupp!

NOTERING

En bit in i programmet nämns PSG av Tim som ett lag med bra läktarkultur. Tim vill poängtera att han då åsyftade innan ekodopningen av PSG kom in i bilden. Här finns en video på hur PSGs Tigris Mystic firar 10 år. Videon är från 2003. https://www.youtube.com/watch?v=nDyNEUntK-8

———-

 

Har du ännu inte gått in på iTunes. för att prenumerera på DIFpodden så gör det nu! Använder du dig av Android är vår feed https://www.jarnkaminerna.se/feed/podcast/

Utöver det. Fortsätt . Fortsätt gilla oss på Facebook.

Har ni frågor om DIFpodden kan ni kontakta oss på [email protected] eller via twitter @DIFpodden: Programledare: Nils (@Thenilsdc) och Olle, Ljud och klippning Olof (@OlofLindh1), redaktör Johan (@Wizeguy114).